BIOGRAFIA

Jos oot jo näin pitkälle eksyny ni lue ny ihmees kuka mä oo.

Oolrait eli lähetään basic jutuista. Olen 22-vuotias miehen alku täl pual jokke, Turusta. Kotiseudut sijaitsee landella, kapiaisten valtaamalla alueella Säkylän Huovinrinteellä.

Kunnianhimo ja tarve olla paras on kaksi pääpiirrettä mitä musta täytyy tietää. Nää kaksi asiaa yhdistettynä on uran kannalta hyvä asia. Ne puskee mua hyviin suorituksiin ja tyytyminen tiettyyn asemaan/titteliin ei ole mun kohdalla mahdollista. Varjo puoli on, kun pelaillaan porukassa "leikkimielisesti" jotain, niin mun näkökulmasta leikki on kaukana ja voitto on tärkein.

Nuorena mut on vanhempien toimesta opetettu hyvin miten maailma pyörii. Elämä ei oo ilmasta ja rahan eteen täytyy ite tehdä töitä. Olenkin oikeestaan koko urani aikana ollut pelkästään urakka/provisio palkkaisessa töissä, joka on opettanut ettei lusmuilusta jää käteen mitään.MOTTONI: 

"ÄLÄ LUULE, VAAN TIEDÄ"

Kiinnostuksen kohteina mulla on aina ollut rahan tekeminen sen eri muodoissa. Pinnallista? voi olla, mutta se on se asia, joka buustaa mua parhaiten uralla eteenpäin. Yksi muodoista on sijoittaminen pörssiin ja osakkeisiin, ja puhutaan nyt piensijoittajan perspektiivistä. En itse ole alaa opiskellut, enkä sen parissa työskennellyt, vaan tehnyt nuorena raakaa duunia ja sitä kautta saanut säästettyä hyvän määrän pääomaa jota pienen tutkimustyön kautta sijoittanut eri kohteisiin. Toinen asia on asuntosijoittaminen. Itse omistan pari asuntoa, jotka molemmat sijoituskäytössä, vuokralla. Voisin piensijoittamisesta joskus jauhaa blogin muodossa enemmän.