BIOGRAFIA

Jos oot jo näin pitkälle eksyny ni lue ny ihmees kuka mä oo.

Toimin uusien BMW autojen myyjänä Autokeskuksessa. Tämä työ sopii mulle kuin nenä päähän. Kerran siitä asti kun autot on kiinostanut, niin BMW on ollut se ainoa oikea merkki. Mua voisi jopa luonnehtia nimellä BMWjuntti. Välillä kun aletaan asiakkaan kanssa rakentamaan uutta BMW:tä niin alkaa itelläkin silmät kimmeltämään. Luovutus hetkellä kun tilattu auto odottaa omistajaansa jopa mulla alkaa sormet syyhyämään että pääsen auton kimppuun sitä luovuttamaan.

Koitan hakea uutta näkökulmaa autokauppaan ja muuttaa käsitystä automyyjistä. Yksi asia minkä olen itselleni luvannut on että ei kuulu tuomita ihmisiä ulkonäön perusteella. Usein kuulee palautetta ihmisiltä "se automyyjä vaan istuskeli tietokoneensa edessä eikä ees päin katsonut". Jos satut eksymään meidän toimipisteen BMW osastolle niin varaudu, että sinua tullaan palvelemaan. Mutta asiakkaan täytyy myös ymmärtää tilanne jossa istutaan nokka kiinni koneen näytössä ja keskitytään hoitamaan paperihommia, esimerkiksi luovutusta varten. Se vaan vaatii keskittymistä, koska mokasta voi koitua monen tonnin ylimääräiset kustannukset.

Kunnianhimo ja tarve olla paras on kaksi pääpiirrettä mitä musta täytyy tietää. Nää kaksi asiaa yhdistettynä on uran kannalta hyvä asia. Ne puskee mua hyviin suorituksiin ja tyytyminen tiettyyn asemaan/titteliin ei ole mun kohdalla mahdollista. Varjo puoli on, kun pelaillaan porukassa "leikkimielisesti" jotain, niin mun näkökulmasta leikki on kaukana ja voitto on tärkein.

Nuorena mut on vanhempien toimesta opetettu hyvin miten maailma pyörii. Elämä ei oo ilmasta ja rahan eteen täytyy ite tehdä töitä. Olenkin oikeestaan koko urani aikana ollut pelkästään urakka/provisio palkkaisessa töissä, joka on opettanut ettei lusmuilusta jää käteen mitään.MOTTONI: 

"ÄLÄ LUULE, VAAN TIEDÄ"

Kiinnostuksen kohteina mulla on aina ollut rahan tekeminen sen eri muodoissa. Pinnallista? voi olla, mutta se on se asia, joka buustaa mua parhaiten uralla eteenpäin. Yksi muodoista on sijoittaminen pörssiin ja osakkeisiin, ja puhutaan nyt piensijoittajan perspektiivistä. En itse ole alaa opiskellut, enkä sen parissa työskennellyt, vaan tehnyt nuorena raakaa duunia ja sitä kautta saanut säästettyä hyvän määrän pääomaa jota pienen tutkimustyön kautta sijoittanut eri kohteisiin. Toinen asia on asuntosijoittaminen. Itse omistan pari asuntoa, jotka molemmat sijoituskäytössä, vuokralla.